VitalTalent pijl | Verandermanagement

Ken Blanchard’s Leiderschapstrainingen

Ken Blanchard vindt dat iedere medewerker het verdient om met een geweldige leidinggevende te werken. Zijn organisatie is al méér dan 35 jaar hét instituut voor leiderschapstraining en -ontwikkeling. In die 35 jaar hebben zij wereldwijd miljoenen managers getraind om voor hun medewerkers de best mogelijke leidinggevende te zijn.

MANAGEMENT DEVELOPMENT INCOMPANY VRAAG

Leiderschapstrainingen van wereldklasse

De kennis en vaardigheden van leidinggevenden zijn sterk van invloed op de resultaten van de organisatie. Zij oefenen invloed uit op belangrijke succesfactoren als betrokkenheid, productiviteit en besluitvorming. Helaas worden goede leidinggevenden niet geboren met de juiste vaardigheden om hun medewerkers te motiveren, ondersteunen en ontwikkelen. Met de juiste training ontstaat het bijzondere effect dat organisaties veranderen in geweldige werkplekken en wordt er binnen de organisatie een significante verbetering van belangrijke succesfactoren gerealiseerd.

TEDx Talk – Chief Spiritual Officer Ken Blanchard (15:59)

BLANCHARD LEIDERSCHAPSTRAININGEN

SLII® EXPERIENCE

Great managers aren't born, they're trained

2 dagen
€ 995,-
Gemiddelde ervaring: 8.8
Blanchard Management Essentials

Geef nieuwe leidinggevenden een geweldige start

1 dag
Alleen maatwerk
Team Leadership

De kracht van wij

1 dag
Alleen maatwerk

ONZE UNIEKE EIGENSCHAPPEN

TRAININGEN VAN WERELDKLASSE

De leiderschapstrainingen van Ken Blanchard zijn baanbrekend en worden continu doorontwikkeld. Dit is state-of-the-art in leiderschap.

WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

De vaardigheden en modellen uit de Blanchard trainingen zijn gebaseerd op tientallen jaren onderzoek en bewezen effectief om succesvol leiding te geven.

ULTRAMODERN LEERDESIGN

Met een ultramodern leerdesign worden de trainingen bijzonder effectief en ligt de focus op het leren beheersen van nieuwe vaardigheden.

WERELDWIJD TRAINEN

Vanuit het internationale Blanchard netwerk kunnen wij wereldwijd trainingen aanbieden, vaak zelfs met lokale trainers.

PARTNER IN LEARNING & DEVELOPMENT

Als partner gaan wij verder dan het zomaar geven van een training. Samen gaan wij op zoek naar het pad dat leidt tot de high-performance cultuur.

IMPLEMENTATIE

Met onze moderne implementatiemogelijkheden bieden wij de tools om de nieuw geleerde vaardigheden eenvoudig in de praktijk te brengen.

9.2

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN
Diks Verzekeringen
AkzoNobel
Nike
Philips
ZGT
Abbott Laboratories

Klaar om met sterk leiderschap het verschil te maken?

Op basis van samenwerking komen we altijd tot de ideale samenstelling van het leiderschapstraject. Wanneer ons ijzersterke aanbod, wordt aangevuld met moderne implementatiemogelijkheden en eventueel eigen workshops, ontstaat er een professioneel traject voor leiderschapsontwikkeling. Zullen we vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden te onderzoeken?

LATEN WE KENNISMAKEN
Pijl VitalTalent blauw