De kennis en vaardigheden van leidinggevenden zijn sterk van invloed op de resultaten van de organisatie. Zij oefenen invloed uit op belangrijke succesfactoren als betrokkenheid, productiviteit en besluitvorming. Helaas worden goede managers en leidinggevenden niet geboren met de juiste vaardigheden om hun medewerkers te motiveren, ondersteunen en ontwikkelen.

The Ken Blanchard Companies vindt dat iedere medewerker het verdient om met een geweldige leidinggevende te werken. Als organisatie zijn zij al méér dan 35 jaar hét instituut voor leiderschapstraining en -ontwikkeling. In die 35 jaar hebben zij wereldwijd miljoenen managers getraind om voor hun medewerkers de best mogelijk leidinggevende te zijn. Daardoor worden deze medewerkers gemotiveerd het beste in hunzelf naar boven te halen. Zo ontstaat het bijzondere effect dat organisaties veranderen in geweldige werkplekken en wordt er binnen de organisatie een significante verbetering van belangrijke succesfactoren gerealiseerd.

SLII®

Great managers aren't born, they're trained

  • Versnel de ontwikkeling en verhoog de prestaties van uw medewerkers
  • Ontwikkel actieve probleemoplossers
  • Word de leidinggevende die uw medewerkers verdienen
Leidinggeven is nooit one-size fits all

Ken Blanchard trainingen als onderdeel van een Learning Journey

Onze Learning Journeys gaan een stap verder dan het volgen van een training of opleiding. Onze bijzondere trainingsconcepten kennen een samenhang die gezamenlijk zeer krachtige vaardigheden en inzichten bij leiders en medewerkers ontwikkelen. Een Learning Journey wordt altijd op maat samengesteld met het oog op de specifieke leerbehoefte en het creëren van een high-performance bedrijfscultuur.

  • STATE-OF-THE-ART IN LEADERSHIP & TEAMWORK

    Al onze trainingsconcepten worden continu op internationaal niveau doorontwikkeld, zodat de laatste inzichten op het gebied van leiderschap en teamwork hierin zijn verwerkt.

  • GEEN ONTWIKKELKOSTEN

    Iedere Learning Journey is uniek en wordt dan ook op maat samengesteld door onze Learning & Development Consultants. De Learning Journey wordt vormgegeven op basis van de leerbehoefte van de organisatie, zonder bijkomende ontwikkelkosten.

DE LEARNING JOURNEY VAN UW ORGANISATIE
VOOR BLIJVENDE VERANDERING


MEER INFORMATIE

ONTMOET KEN BLANCHARD

Ken Blanchard is als mede-oprichter van The Ken Blanchard Companies nog steeds nauw betrokken bij de organisatie. Dr. Blanchard is een prominent auteur, inspirerende keynote speaker en bezit veel expertise op het gebied van bedrijfsadvies. Zijn baanbrekende onderzoek en thought leadership dragen tot op de dag van vandaag bij aan het succes van leidinggevenden over de gehele wereld. Hij behoort tot de absolute top wanneer er wordt gekeken naar mensen die het meeste invloed hebben gehad op het dagelijkse bedrijfsleven.

De passie van Ken Blanchard is om iedere leider zich te laten ontwikkelen tot dienende leider. Dit streeft hij na door zijn inzichten te delen met leidinggevenden over de gehele wereld via zijn bijzondere trainingsconcepten, speeches, bestseller boeken en als bedrijfsadviseur. Zijn manier van communiceren is altijd recht vanuit het hart, met veel humor. Zijn kracht is om met iedereen één-op-één contact te maken, ongeacht de grootte van zijn publiek.

Portrait Ken Blanchard Training
Ken Blanchard – oprichter The Ken Blanchard Companies