VitalTalent pijl | Verandermanagement

Training feedback geven en ontvangen

Feedback geven en ontvangen is een veelbesproken onderwerp binnen organisaties. Leidinggevenden vinden het lastig om feedback te geven of geven juist te vaak hun ongenuanceerde feedback. Met feedback trainingen springen opleiders hier slim op in. Vaak gaat het dan even beter, maar werken de vaardigheden niet meer op het moment dat het spannend wordt. Wat als iemand ondanks de subtiele feedback herhaaldelijk hetzelfde blijft doen? Speciaal voor mensen die verder willen gaan dan een standaard feedback training bieden wij een training in accountability.

BEKIJK TRAINING INCOMPANY VRAAG

FEEDBACK VS. ACCOUNTABILITY

Feedback geven en ontvangen is feitelijk een (belangrijk) onderdeel van een bredere visie: accountability. Accountability staat voor verantwoordelijkheidsgevoel in de breedste zin van het woord. Je verantwoordelijk voelen, je daarnaar gedragen, je verantwoordelijkheid delen en andere daar in een dialoog op aanspreken. We zien dat steeds meer organisaties accountability opnemen als interne waarde (company value). Feedback geven en ontvangen is slechts één van de vaardigheden binnen de visie van accountability. Met onze Crucial Accountability training ontwikkel je de vaardigheden om vanuit invloed ongewenst gedrag op te lossen en te voorkomen.

Crucial Accountability in 3 min. (Engelstalig)

ACCOUNTABILITY TRAINING

Crucial Accountability

Vaardigheden voor het oplossen van ongewenst gedrag

1 of 2 dagen
€ 595,-
Gemiddelde ervaring: 9.1

ONZE UNIEKE EIGENSCHAPPEN

TRAININGEN VAN WERELDKLASSE

Vanuit award-winnende trainingen ontwikkel je de krachtigste vaardigheden die er in de wereld verkrijgbaar zijn op het gebied van communicatie.

WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

De bijzondere vaardigheden uit de trainingen zijn bewezen effectief en komen voort uit tientallen jaren sociaal-wetenschappelijk onderzoek.

ULTRAMODERN LEERDESIGN

Het leerdesign is gefocust op het leren beheersen van de nieuwe vaardigheden en deze zo effectief mogelijk in de praktijk te brengen.

WERELDWIJD TRAINEN

Als internationaal trainingsbureau kunnen wij over de hele wereld trainen, in diverse talen en zelfs met lokale trainers die de cultuur kennen.

PARTNER IN LEARNING & DEVELOPMENT

Onze expertise maakt ons een ervaren partner in development vraagstukken. Wij denken graag mee in de beste oplossing voor jouw organisatie.

LIFE-SCIENCE

Wij bieden vaardigheden waar mensen hun hele leven profijt van hebben, ook buiten het werk, Wij noemen het daarom life-science.

9.2

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN
Diks Verzekeringen
AkzoNobel
Nike
Philips
ZGT
Abbott Laboratories

Van accountability naar high-performance?

Wil jij een team van leidinggevenden de vaardigheden geven van een feedback training en nog een beetje extra om ze écht te helpen ongewenst gedrag bij te sturen? Wij laten je graag kennismaken met onze accountability training en de rest in ons aanbod. Stuur ons gerust een bericht om eens vrijblijvend kennis te maken!

LATEN WE KENNISMAKEN
Pijl VitalTalent blauw