VitalTalent pijl | Verandermanagement

Cursus effectief communieren

Volg een training of cursus effectief communiceren die een stap verder gaat dan de basis gesprekstechnieken. Leer hoogwaardige gesprekstechnieken te gebruiken op momenten dat het er om spant. Je kent het wel, van die momenten dat je dichtslaat of juist de verkeerde dingen zegt. Momenten waarop emoties oplopen en de belangen hoog zijn. Ontwikkel vaardigheden die je leren effectief te communiceren over ieder onderwerp. De trainingen zijn ontwikkeld op basis van tientallen jaren sociaal-wetenschappelijk onderzoek en inmiddels zijn er miljoenen mensen wereldwijd getraind. Ontdek de kracht van Crucial Conversations en Crucial Accountability.

BEKIJK TRAININGEN INCOMPANY VRAAG

Vaardigheden om effectief communiceren eenvoudig te maken

Effectief communiceren onder normale omstandigheden gaat de meesten van ons goed af. Het wordt anders zodra de belangen groter worden, de meningen uiteenlopen en de emoties voelbaar oplopen. Dit soort momenten zijn bepalend voor onze toekomst, de onderlinge relaties, teams en zelfs gehele organisaties.

Maak kennis met Crucial Conversations. In de training ontwikkel je krachtige vaardigheden om tijdens deze belangrijke gesprekken in een gezonde dialoog te blijven. Ontdek meer over Crucial Conversations in de productvideo.

Ontdek Crucial Conversations in 3 min.

CURSUSSEN EFFECTIEF COMMUNICEREN

Crucial Conversations

Vaardigheden voor gesprekken die er écht toe doen

2 dagen
€ 995,-
Gemiddelde ervaring: 8.9
Crucial Accountability

Vaardigheden voor het oplossen van ongewenst gedrag

1 of 2 dagen
€ 595,-
Gemiddelde ervaring: 9.1

WAT MAAKT ONS UNIEK?

TRAININGEN VAN WERELDKLASSE

Effectief communiceren doe je met ’s werelds krachtigste vaardigheden. Miljoenen mensen (wereldwijd) gingen je voor.

WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

Ontwikkel gesprekstechnieken die voortvloeien uit ruim dertig jaar sociaal wetenschappelijk onderzoek.

ULTRAMODERN LEERDESIGN

Het leren beheersen van vaardigheden staat centraal. Jij bepaalt hoe je leert; van klassikaal tot Live Online en on-demand.

WERELDWIJD TRAINEN

Wij geven onze trainingen over de gehele wereld, in veel verschillende talen en met lokale trainers die de cultuur kennen.

PARTNER IN LEARNING & DEVELOPMENT

Wij zetten een stap meer dan anderen. Zoals een echte partner betaamd stellen we alles in het werk om leerdoelen te behalen.

LIFE-SCIENCE

De gesprekstechnieken laten je niet alleen effectiever communiceren als professional, ook in het privéleven maken ze het verschil.

9.1

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN
Diks Verzekeringen
AkzoNobel
Nike
Philips
ZGT
Abbott Laboratories

Aan de slag met effectieve gesprekstechnieken?

Stap in de wereld van Crucial Conversations en ontdek vaardigheden die je effectief laten communiceren op alle belangrijke momenten in je leven. Geef je professionele en privéleven een boost!

Vraag vrijblijvend het digitale informatiepakket aan. Hierin vind je alle informatie over de training en de vaardigheden. Na de aanvraag ontvang je het pakket direct in je mailbox.

INFORMATIEPAKKET DOWNLOADEN
Pijl VitalTalent blauw