vitaltalent-pijl-donkerblauw

VitalTalent & Corona

Op deze pagina ontdek je hoe wij onze mensen en de deelnemers veilig laten trainen in tijden van het coronavirus (COVID-19) en de daarbij behorende maatregelen vanuit de overheid.

VRAGEN?

VEILIGHEID STAAT VOOROP

Bij klassikale trainingen wordt het coronabeleid van de locatie gevolgd en worden er eventueel extra maatregelen genomen binnen de ruimte. De genomen maatregelen zijn altijd in lijn met de actuele RIVM richtlijnen en zorgen ervoor dat de veiligheid van onze trainers, medewerkers en deelnemers wordt gewaarborgd. Jezelf ontwikkelen is belangrijk, maar veiligheid en gezondheid staan voorop.

Neem bij onverhoopte gezondheidsklachten vooraf aan de training altijd direct contact met ons op. Wij nemen de mogelijkheden en alternatieven met je door. In deze bijzondere tijd zijn wij uiteraard flexibel en denken graag mee.

corona-protocol-veiligheid

virtueel-trainen-bij-vitaltalent

VIRTUELE TRAININGSMOGELIJKHEDEN

Alle klassikale trainingen gaan door, tenzij dit door nieuwe maatregelen niet mogelijk is. Het is ook mogelijk dat het minimumaantal deelnemers niet wordt gehaald of een trainer onverhoopt ziekteverschijnselen vertoond. Wanneer een training niet kan plaatsvinden zal worden bekeken wat de mogelijkheden zijn en in overleg met de deelnemers worden besloten wat het gewenste alternatief is. Zo is het ook mogelijk om een klassikale training om te zetten in een virtuele Live Online training.

Alle betrokkenen worden zo spoedig mogelijk ingelicht wanneer de situatie rondom een training wijzigt. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Neem gerust contact op bij vragen

Mocht je vragen hebben over de doorgang van jouw training of over de maatregelen die ter plekke zijn genomen om jouw veiligheid te garanderen, neem dan gerust contact met ons op.

VRAGEN?
Pijl VitalTalent blauw