Insights Discovery | DiSC training

Benut de verschillen voor optimaal teamwork

Trainingsduur
1 dag
Kosten open training
Alleen maatwerk
Beschikbare talen

Onze ééndaagse DiSC training is niet te vergelijken met andere DiSC trainingen. Wij focussen ons meer dan anderen op het ontwikkelen van belangrijke inzichten en vaardigheden om een gemeenschappelijke taal te creëren. Hierdoor leren teams elkaar beter te begrijpen en gaan beter samenwerken. Ze leren de vaardigheden te gebruiken als springplank om effectief te communiceren. Eenvoudige, doch effectieve communicatie voorkomt misverstanden en reduceert conflicten.

Met de inzichten van deze DiSC training leer je jezelf beter begrijpen, maar ook anderen die niet qua gedragsstijl niet op jouw lijken, of juist wel. Je leert jezelf kennen op een manier die je niet eerder zag en ontdekt wat voor gevolgen dit zou kunnen hebben binnen het team. Voor veel mensen is dit een eye-opener en een uitstekende leerervaring die ze gaat helpen om beter te presteren als individu van het team!

Insights Discovery training in 1 minuut (Engelstalig)

VOOR WIE IS DISC?

INDIVIDUEN

De DiSC training biedt bijzondere inzichten in je eigen gedrag, maar ook hoe dit zich verhoudt tot anderen in je team en organisatie. Zo leer je beter om te gaan met de verschillende gedragsstijlen.

TEAMS

De training zorgt voor inzichten in de verschillende communicatiestijlen van de personen binnen het team. Zij leren de verschillen te begrijpen en accepteren, waardoor er een verbeterslag in de communicatie en samenwerking wordt gemaakt.

TEAMS & ORGANISATIES

Binnen organisaties waar de vaardigheden en inzichten die de DiSC training biedt op grote schaal worden toegepast, zien we dat de sterk verbeterde communicatie leidt tot een verbetering in betrokkenheid en teamwork.

DE EFFECTEN VAN DE DISC TRAINING

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Vanuit de DiSC training ontdekken leiders en medewerkers hun eigen persoonlijkheidsstijl en wat dit betekent ten opzichte van de andere stijlen. Deelnemers worden zich bewust van hun valkuilen.

TEAMONTWIKKELING

Teamleden leren de onderlinge verschillen in persoonlijkheid en communicatie te waarderen en weten beter elkaars sterke punten te benutten. Dit legt de basis om beter en effectiever samen te werken.

HELDERE COMMUNICATIE

Het leren kennen van de eigen persoonlijkheidsstijl en die van (directe) collega’s en leidinggevenden zorgt ervoor dat teamleden elkaar begrijpen en houden er heldere, effectieve communicatie op na.

ERVARINGEN VAN KLANTEN

Abbott Laboratories
Abbott Laboratories - Arnoud de Jonge, Director of Operational Excellence and Business Operations

Hoe laat je teams beter samen werken? Binnen Abbott Nutrition zijn we de afgelopen jaren intensief aan de slag gegaan met “Beïnvloeden van Gedrag”. Wij hebben interne trainers opgeleid en trainingen verzorgd van Spanje tot Singapore, van India tot Chicago. Verschillende bedrijfsculturen hebben het voordeel ondervonden van deze impactvolle training om verandering in gedrag te creëren. De interactieve trainingsmethode blijkt goed aan te slaan en heeft bijgedragen tot het winnen van de prestigieuze 'Shingo' prijs in vier Abbott fabrieken, een prijs die vooral gericht is op “het beste uit je mensen te halen”.

SBM Offshore
SBM Offshore - Jetske van de Schaaf, Global HR business partner Governance and Strategy

Als project engineerings organisatie beseffen we dat ‘technische breins’ vaak wat minder sterk zijn in het voeren van gesprekken over lastige onderwerpen. Het resultaat dat we zien na 2 jaar intensief trainen in Crucial Conversations is dat het bewustzijn van onze managers en professionals verbetert en dat betrokkenheid en uitzonderlijke teamprestaties niet ontstaan door directief leiderschap en zwijgen over dat wat echt belangrijk is, maar door de dialoog aan te gaan, elkaar echt te begrijpen en vervolgens oplossingen te zoeken om het resultaat nog beter te maken.

ZIJ WERKEN AL SUCCESVOL MET ONS SAMEN

AkzoNobel
Nike
Philips
ZGT
SBM Offshore
Gemeente Meierijstad - CC

KENNISMAKEN MET DISC

INFORMATIE AANVRAGEN

Wil je meer weten over onze DiSC training? Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de training, onze organisatie en de mogelijkheden.

INFO AANVRAGEN
INCOMPANY TRAINING

Geef jouw team inzicht in de eigen en elkaars communicatiestijlen! Verbeter de samenwerking vanuit heldere communicatie.

INFO AANVRAGEN
PRAAT MET EEN EXPERT

Wil je het gesprek aangaan met een van onze experts om te kijken wat DiSC jou en je organisatie kan bieden?

STEL JE VRAAG

Met een DiSC training de verschillen in je team optimaal benutten!

Leer de verschillen in je team en organisatie optimaal te benutten met een DiSc training. Wij vertellen je graag meer over deze effectieve communicatietraining en onze organisatie. Met veel andere organisaties hebben wij grote successen geboekt in het positief veranderen van de bedrijfscultuur. Ben je benieuwd naar onze unieke aanpak? Zullen we vrijblijvend kennismaken?

LATEN WE KENNISMAKEN
Pijl VitalTalent blauw