Crucial Conversations training

Vaardigheden voor gesprekken die er écht toe doen

Trainingsduur
2 dagen
Kosten open training
€ 995,-
Gemiddelde ervaring
8.9 uit 10 op basis van 129 ervaringen.
Beschikbare talen
vitalsmarts-logo-wit

De tweedaagse training Crucial Conversations is een high-impact training die gericht is op het beheersen van gesprekken, waarbij veel op het spel staat, de meningen uiteenlopen en de emoties hoog kunnen oplopen. Het zijn vaak belangrijke gesprekken, bepalend voor de toekomst.

Helaas zijn we op belangrijke momenten communicatief meestal niet op ons best en ontstaat er vecht- of vluchtgedrag. Crucial Conversations biedt een set van vaardigheden en inzichten om deze gevoelige gesprekken goed te kunnen voeren.

Stel dat iedereen in uw organisatie de vaardigheden heeft om zich open en eerlijk uit te spreken, met respect voor de ander. Wat betekent dat voor de organisatiecultuur, samenwerking en het behalen van doelstellingen?

Crucial Conversations in 3 min.

VOOR WIE IS CRUCIAL CONVERSATIONS?

ALLE PROFESSIONALS

Crucial Conversations is geschikt voor alle professionals die communicatieve vaardigheden willen ontwikkelen die in de moeilijkste situaties het verschil gaan maken.

TEAMS & ORGANISATIES

Teams en organisaties waar open dialoog wordt gevoerd presteren significant beter op het gebied van innovatie, samenwerking, besluitvorming en productiviteit.

LEIDINGGEVENDEN

Communicatie is een essentieel onderdeel van leiderschap. Als leidinggevende leer je een cultuur van open dialoog te stimuleren, waarin het team steeds beter zal presteren.

DE EFFECTEN VAN CRUCIAL CONVERSATIONS

VERBETER DIALOOG EN BETROKKENHEID

Deelnemers leren vaardigheden die helpen om alles bespreekbaar te kunnen maken, elkaars standpunten te accepteren én om de best mogelijke oplossing te vinden bij belangrijke beslissingen.

VERBETER SUCCESFACTOREN

Deze communicatieve vaardigheden hebben een significante impact op het gedrag dat belangrijke succesfactoren als besluitvorming, betrokkenheid, productiviteit en relatie verbetert.

DE CULTUUR VAN OPEN DIALOOG

Stel je eens voor wat er gebeurt met belangrijke succesfactoren als teamwork, innovatie en betrokkenheid als iedereen binnen het team zich open en eerlijk kan uitspreken, met respect voor de ander?

TRAININGSOPTIES

LIVE TRAINING

Leer de bijzondere vaardigheden te beheersen tijdens twee klassikale dagen, met digitale tools voor en na de training om de implementatie te stimuleren.

OPEN TRAINING INCOMPANY
LIVE ONLINE

De twee klassikale dagen worden ingeruild voor 4 of 5 online sessies, met een VitalTalent trainer. De moderne manier van trainen en net zo effectief!

ONTDEK LIVE ONLINE
TRAIN DE TRAINER

Met ons train-de-trainer programma leiden we interne trainers op die collega’s trainen, coachen en helpen om de vaardigheden te implementeren in de praktijk.

MEER INFORMATIE

PROGRAMMA CRUCIAL CONVERSATIONS

LAUNCH – ONLINE

De Crucial Conversations training is opgedeeld in drie fases. Het is geen standaardtraining, maar een brede leerervaring die zich focust op het leren van nieuwe vaardigheden en het succesvol toepassen in de praktijk. De training start met de Launch, waarin deelnemers toegang krijgen tot de online omgeving om zich goed voor te bereiden op de tweede fase. De voorbereiding bestaat uit onder andere een interactieve, digitale zelfanalyse en het lezen van het eerste hoofdstuk van het boek.

Crucial Conversations Launch
LEARN & PRACTICE

In de Learn & Practice fase ga je actief aan de slag om de acht unieke vaardigheden te leren beheersen. Dit kan tijdens twee klassikale dagen zijn of virtueel gespreid over 4 of 5 dagen (Live Online), met sessies van respectievelijk 2,5 of 2 uur.

Het ultramoderne leerdesign is opgebouwd uit een effectieve combinatie van theorie, oefenen, video’s en persoonlijke reflectie met leerpartners.

Crucial Conversations Learn & Practice
MASTER – ONLINE

De Master fase helpt om de geleerde vaardigheden in de praktijk toe te passen. Je krijgt onbeperkt toegang tot de digitale Crucial Conversations Coach, waarin je webinars, video’s, blogs en andere resources kunt vinden over de verschillende vaardigheden van de training. Optioneel kun je je aanmelden voor het 9-weekse e-mailprogramma. Je ontvangt dan iedere week een e-mail met tips van de auteurs van het boek om de vaardigheden te implementeren in jouw dagelijkse praktijk.

Crucial Conversations Master

Lees meer over de training en het volledige programma in de uitgebreide brochure.

DOWNLOAD BROCHURE

ERVARINGEN

9.1

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN

KLANTEN AAN HET WOORD

Gemeente Meierijstad - CC
Gemeente Meierijstad - Cécile den Ouden, Adviseur personeel en organisatie

Training Crucial Conversations geeft verdieping en vertrouwen in het voeren van gesprekken die we misschien wel heel eng vinden. Het zorgt ervoor dat je de focus kunt leggen op wat je echt wilt voor de organisatie, de ander en jezelf. Dat je ook voor de ander er rekening mee houdt dat hij of zij zich veilig voelt. Dit geldt voor je collega, maar ook voor de klant, inwoner of ondernemer waarmee je in gesprek bent.

ZIJ WERKEN AL SUCCESVOL MET CRUCIAL CONVERSATIONS

AkzoNobel
Nike
Philips
ZGT
SBM Offshore
Gemeente Meierijstad - CC

KENNISMAKEN MET CRUCIAL CONVERSATIONS

BROCHURE DOWNLOADEN

Stap in de wereld van Crucial Conversations. Ontdek hoe de hoogwaardige vaardigheden jou en je team naar het volgende niveau brengen.

DOWNLOAD
BEKIJK EEN LIVE WEBINAR TERUG

Bekijk onze live webinars on-demand terug. Master trainer Willeke Kremer neemt je mee in de krachtige vaardigheden van de training.

BEKIJK WEBINARS
BESTEL HET BOEK

Wereldwijd zijn er meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht. Bestel het boek en raak overtuigd van Crucial Conversations!

BESTELLEN
OPEN TRAINING

Ervaar de krachtige Crucial Conversations training. Schrijf je in voor één van onze open trainingen via de trainingskalender.

DATA & LOCATIES
INCOMPANY TRAINING

Ontwikkel teams met de vaardigheden en inzichten van Crucial Conversations en creëer de cultuur van open dialoog.

INFO AANVRAGEN
INTERNE TRAINERS OPLEIDEN

Met interne trainers komt de verandering krachtig van binnenuit. Zij fungeren als coach en zijn een voorbeeld voor anderen.

LEES MEER

Zijn jullie klaar voor Crucial Conversations in je team of organisatie?

Crucial Conversations is een unieke training die al miljoenen mensen wereldwijd hebben gevolgd. Het is een levensveranderend concept; het is life-science. Ontdek wat deze training jou en je organisatie kan bieden. Laten we vrijblijvend kennismaken, stuur ons gerust een bericht met je vraag. We helpen je altijd graag.

LATEN WE KENNISMAKEN
Pijl VitalTalent blauw