Crucial Accountability training logo

Vaardigheden voor het oplossen van ongewenst gedrag

Trainingsduur
1 of 2 dagen
Kosten open training
€ 595,-
Gemiddelde ervaring
9.1 uit 10 op basis van 15 ervaringen.
Beschikbare talen
vitalsmarts-logo-wit

Misschien herken je dit wel; als leidinggevende of collega heb je duidelijke afspraken gemaakt en hier goede gesprekken over gevoerd. Toch worden deze afspraken regelmatig niet nagekomen. Het lijkt wel of deze persoon het gewoon niet wil begrijpen, terwijl het toch allemaal heel duidelijk is. Wat kunt je nog doen?

Er is duidelijk sprake van een kloof tussen de verwachtingen en de daadwerkelijke prestatie. Ondanks dat het lijkt dat deze persoon “het niet wil begrijpen”, kunnen er tal van oorzaken voor zijn. De training Crucial Accountability leert je om de situatie goed te analyseren en de ander te helpen om deze kloof te dichten. Je maakt hierbij gebruik van Crucial Conversations technieken, aangevuld met nieuwe vaardigheden van het model met 6 bronnen van invloed.

Deze training kan ingezet worden als krachtig vervolg op de training Crucial Conversations en duurt dan slechts één dag, maar is ook als tweedaagse ‘stand-alone’ training zéér effectief. De training is geschikt voor iedereen die samenwerkt en geheel of gedeeltelijk afhankelijk is van de prestaties van collega’s. De training is daarom zeer geschikt voor leidinggevenden, als tool om ineffectief gedrag van hun medewerkers bij te sturen. De training Crucial Accountability is tevens dé training om de moeilijke onderwerpen in performance review gesprekken (functioneringsgesprekken) effectief aan te pakken. Zo voorkom je dat een beoordeling zal aanvoelen als een veroordeling.

Crucial Accountability in 3 min. Engelstalig

VOOR WIE IS CRUCIAL ACCOUNTABILITY?

ALLE PROFESSIONALS

De training is waardevol voor iedereen die afhankelijk is van de inspanning van anderen. Deelnemers leren anderen aan te spreken op hun verantwoordelijkheden, zonder de relatie te beschadigen, maar juist te versterken.

TEAMS & ORGANISATIES

Binnen een organisatie waar medewerkers en leidinggevenden elkaar kunnen aanspreken op verantwoordelijkheid, kan ineffectief gedrag worden omgebogen tot effectief gedrag. Zo stimuleert dit de high-performance cultuur.

LEIDINGGEVENDEN

Leidinggevenden die de kloof tussen verwachtingen en prestaties bij hun medewerkers herkennen en weten om te buigen, kunnen hun team op effectieve wijze bijsturen en zullen betere resultaten behalen.

DE EFFECTEN VAN CRUCIAL ACCOUNTABILITY

VERSTERK ACCOUNTABILITY

Deelnemers leren hoe ze op effectieve wijze met anderen kunnen praten over niet nagekomen afspraken, op een manier die tweerichtingsverantwoordelijkheid en verdere vooruitgang op het gebied van samenwerken oplevert.

VERSNEL PROBLEEMOPLOSSING

Het consistent toepassen van de vaardigheden en inzichten leidt tot snellere probleemoplossing, besluitvorming en oplossing van conflicten. Houd projecten op schema zonder ze over te nemen, maar door obstakels weg te nemen.

VERHOOGDE PRODUCTIVITEIT

Wanneer problemen snel worden opgelost of zelfs worden voorkomen, zal de productiviteit toenemen en relaties worden versterkt. Het verbeteren van deze twee succesfactoren zal ook impact hebben op de bedrijfsresultaten.

TRAININGSOPTIES

LIVE TRAINING

Leer de bijzondere vaardigheden te beheersen tijdens één of twee klassikale dagen. Gegeven door een professionele VitalTalent trainer.

OPEN TRAINING INCOMPANY
LIVE ONLINE

De klassikale dag(en) kunnen ook virtueel worden bijgewoond. Live Online is de moderne manier van trainen en net zo effectief!

ONTDEK LIVE ONLINE
TRAIN DE TRAINER

Met ons train-de-trainer programma leiden we interne trainers op die collega’s trainen, coachen en helpen om de vaardigheden te implementeren in de praktijk.

MEER INFORMATIE

ERVARINGEN

9.2

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN

KLANTEN AAN HET WOORD

Abbott Laboratories
Abbott Laboratories - Arnoud de Jonge, Director of Operational Excellence and Business Operations

Hoe laat je teams beter samen werken? Binnen Abbott Nutrition zijn we de afgelopen jaren intensief aan de slag gegaan met “Beïnvloeden van Gedrag”. Wij hebben interne trainers opgeleid en trainingen verzorgd van Spanje tot Singapore, van India tot Chicago. Verschillende bedrijfsculturen hebben het voordeel ondervonden van deze impactvolle training om verandering in gedrag te creëren. De interactieve trainingsmethode blijkt goed aan te slaan en heeft bijgedragen tot het winnen van de prestigieuze 'Shingo' prijs in vier Abbott fabrieken, een prijs die vooral gericht is op “het beste uit je mensen te halen”.

SBM Offshore
SBM Offshore - Jetske van de Schaaf, Global HR business partner Governance and Strategy

Als project engineerings organisatie beseffen we dat ‘technische breins’ vaak wat minder sterk zijn in het voeren van gesprekken over lastige onderwerpen. Het resultaat dat we zien na 2 jaar intensief trainen in Crucial Conversations is dat het bewustzijn van onze managers en professionals verbetert en dat betrokkenheid en uitzonderlijke teamprestaties niet ontstaan door directief leiderschap en zwijgen over dat wat echt belangrijk is, maar door de dialoog aan te gaan, elkaar echt te begrijpen en vervolgens oplossingen te zoeken om het resultaat nog beter te maken.

ZIJ WERKEN AL SUCCESVOL MET CRUCIAL ACCOUNTABILITY

AkzoNobel
Nike
Philips
ZGT
SBM Offshore
Gemeente Meierijstad - CC

KENNISMAKEN MET CRUCIAL ACCOUNTABILITY

INFORMATIEPAKKET DOWNLOADEN

Download het uitgebreide informatiepakket van de training en ontdek wat deze vaardigheden jou en je organisatie opleveren.

DOWNLOAD
STEL EEN VRAAG

Als je een vraag hebt over de training, stel ze gerust aan onze experts. Zij helpen je graag met het ontdekken van Crucial Accountability.

STEL JOUW VRAAG
BESTEL HET BOEK

Bestel de wereldwijde bestseller en maak kennis met de krachtige vaardigheden om ongewenst gedrag op te lossen.

BESTELLEN
OPEN TRAINING

Ontwikkel de krachtige vaardigheden van Crucial Accountability door deel te nemen aan één van onze open trainingen.

DATA & LOCATIES
INCOMPANY TRAINING

Train groepen in de high-impact vaardigheden van Crucial Accountability. Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.

INFO AANVRAGEN
INTERNE TRAINERS OPLEIDEN

Leid interne trainers op in de Crucial Accountability vaardigheden en laat de verandering krachtig van binnenuit komen.

LEES MEER

Ben je er klaar voor om kennis te maken met onze unieke aanpak om mensen te ontwikkelen?

Wij doen er alles aan om trainingen van het allerhoogste niveau te verzorgen voor onze klanten. Uit ervaring weten we dat onze concepten levensveranderend zijn voor deelnemers, teams en organisaties. Laat ons helpen om jou en je team naar high-performance te ontwikkelen. Laten we vrijblijvend kennismaken?

LATEN WE KENNISMAKEN
VitalTalent shape horizontaal